Verhuur


Schipper Recycling heeft een modern en goed uitgerust materieelpark. Wij beschikken over:

 

 

Naast het verhuren van onze grondverzetmachines en wagenpark  hebben wij ook een complete breekset in de verhuur voor partijen af 5.000 ton.Nieuw in onze verhuurvloot:
Kleemann MR130Z Evo 2 Mobiele breker

 
 
       Door Schipper Recycling BV is onlangs een nieuwe breker, de Kleemann MR 130ZS EVO2, in gebruik genomen. De EVO2 zit vol met nieuwe noviteiten. 


Met het innovatieve Lock & Turn systeem is het mogelijk om de slaglijstwissel snel en veilig te realiseren. Een doordacht Key systeem zorgt ervoor dat de gebruiker alleen toegang krijgt tot de rotor wanneer alle veiligheidsstappen zijn uitgevoerd. Vervolgens kan de rotor gemakkelijk en zonder gevaar in elke gewenste positie worden vergrendeld. De uitwisseling van de lijsten kan binnen 45 minuten gerealiseerd worden, waarbij de stilstand tijd aanzienlijk wordt vermindert. Voor de voorbereiding op transport of het gereed maken voor productie, kunnen de benodigde functies allemaal vanaf de grond worden bediend met behulp van de afstandsbediening en is de breker binnen 1 uur bedrijfsklaar en/of gereed voor transport. Dit komt de veiligheid en efficiency ten goede. " Wij hebben al enkele jaren zeer goede ervaringen met Kleemann en Wirtgen Nederland” zegt de heer Schipper, "dus lag het in de lijn der verwachtingen om weer voor Kleemann te kiezen. Wij wilden uitbreiden in capaciteit, de veiligheid van onze jongens borgen, en de omgeving zo min mogelijk belasten met geluid of stof-overlast. Na de demo was al gauw duidelijk dat de EVO2 ruimschoots aan onze eisen voldeed ", Zo meldt een tevreden heer Schipper.Wat kunnen wij voor u betekenen ?

 

Met deze installatie zal Schipper Recycling de eigen locaties voorzien van zijn enorme diversiteit aan granulaten, en kunnen wij tegen zeer scherpe, concurrerende tarieven op uw eigen locatie of project met de juiste bijbehorende certificaten breken.Met deze mobiele installatie op uw locatie of project kunnen wij uw CO2 footprint zoveel als mogelijk verlagen door een optimale logistieke afwikkeling en door het lage brandstofverbruik van onze installaties.
   •Menggranulaat 0/31,5;
   •Hydraulisch menggranulaat 0/45;
   •Betongranulaat 0/31,5;
   •Hydraulisch betongranulaat 0/45;
   •Betongranulaat ten behoeve van de betonindustrie;
   •Verschillende andere korrel groottes ten behoeve van drainage en waterbouw;
Het breken van uw materialen kunnen wij veelal verzorgen op basis van Komo en/of BSB certificering dan wel in combinatie met een bijbehorende AP04 analyse. Schipper Recycling beschikt over verschillende type stationaire en mobiele brekers en zeven om dit mogelijk te maken. De dagelijkse productcontrole vindt zoveel mogelijk in eigen laboratoria plaats, zodat er snel en adequaat getoetst en indien nodig bijgestuurd kan worden om een optimaal product te realiseren.

Hebben wij uw interesse gewekt?


Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Luuk Uiterwijk.
Hij zal u graag te woord staan om voor u een geheel vrijblijvende passende offerte te maken.
 
luuk@schipperrecycling.nl
Tel. 0596-633145 - 06-50298305